​​​​​​​Terug

Vrijwilligers gezocht voor de werken op en rond de terreinen van K.S.K. Erembodegem.

​​​​​​​
De club is zich momenteel volop aan het voorbereiden op het komende voetbalseizoen. Zoals ieder jaar vinden op dit moment ook de jaarlijkse terreinwerken plaats. Wat de velden betreft is er al heel wat werk verricht. Maar buiten de velden moeten ook de kantine, de kleedkamers en de omgeving onder handen genomen worden. Hiervoor moet een familieclub als KSK Erembodegem beroep doen op vrijwilligers. Iedereen die de rood-zwarte kleuren van Erembodegem in het hart draagt is van harte welkom om te komen helpen aan deze werken. De werken zullen plaatsvinden op zaterdag 29 juni en zaterdag 6 juli 2019 vanaf 7u00.

Het is pas eind juni maar de club zit niet stil. Een dikke maand voor aanvang van de eerste trainingen, zijn we opnieuw druk bezig met de werken op en rond de terreinen. Wij willen zoals ieder jaar zo goed mogelijk voorbereid zijn op het nieuwe seizoen en een zo positieve mogelijke indruk nalaten op al wie KSK Erembodegem bezoekt. Wij zouden hiervoor hulp en steun willen vragen aan onze trainers, sponsors, supporters en al wie de club in het hart draagt. Al wie zich geroepen voelt kan een handje komen toesteken op zaterdag 29 juni en/of zaterdag 6 juli 2019 vanaf 7u00

Iedereen is vrij om te kiezen wanneer men langskomt, voor hoelang en wanneer men terug vertrekt. Dit blijft natuurlijk vrijwilligerswerk dus iedereen is vrij om te komen en te gaan zonder enige verplichtingen. Er zijn wel nog heel wat diverse klusjes die gedaan moeten worden. Afhankelijk van je eigen voorkeuren zal je samen met de andere vrijwilligers een taak toegewezen krijgen. Opnieuw hangen hier geen verplichtingen aan vast, enkel jij beslist zelf wat je wel of niet wilt doen. Elke kleinigheid die je doet zal in ieder geval met heel veel dank in ontvangst genomen worden door de club.

Wij hopen alvast dat er enkele vrijwilligers bereid zijn om ons te steunen en te komen helpen. Enkel zo kunnen we samen zorgen voor het blijvend verbeteren en innoveren van KSK Erembodegem als voetbalclub. 
Wij danken jullie nu al voor jullie tijd en voor het lezen van dit bericht.
Hopelijk tot snel!

K.S.K. Erembodegem 
​​​​​​​
Geplaatst op 26/06/2019

Copyright © 2020 by KSK Erembodegem - door Bryan Eeman