​​​​​​​Terug

Clubwebsite KSK Erembodegem vanaf heden terug online!


​​​​​​​Na 4 tot 5 jaar afwezigheid op het internet, is het zover. KSK Erembodegem gaat terug online via deze website! Na jarenlang proberen om terug een eigen clubwebsite te realiseren, is het moment daar om KSK Erembodegem opnieuw online te brengen!

Tot enkele jaren terug was het nog vanzelfsprekend dat KSK Erembodegem een eigen website had. Totdat er in 2014 plots een einde kwam aan het posten van nieuwe berichten op deze site. Er werd de jaren nadien niets veranderd aan die vroegere site waardoor de hierop te vinden informatie steeds meer verouderde, tot er uiteindelijk nog maar amper relevante informatie te vinden was. Net omwille van alle irrelevante informatie werd die vroegere site een hele tijd terug ook helemaal offline gehaald.

Ondanks vele inspanningen van het hoofdbestuur, lukte het lange tijd niet om een nieuwe website te laten ontwikkelen. Het bleef wel altijd een agendapunt, maar toch kon men dit nooit realiseren. Tot nu althans, na vele gesprekken, vele vergaderingen en vele e-mails is het eindelijk zo ver! Onze nieuwe website is na enkele maanden hard werk volledig klaar om in gebruik te worden genomen.

Vanaf nu (juni 2019) kan ieder die wil alle nodige informatie over onze club terugvinden. Info over zowel de eerste ploegen, beloften, jeugdploegen, bestuur... is hier allemaal te vinden. De website zal ook wekelijks up-to-date gehouden worden zodat er steeds relevante informatie te vinden zal zijn. Zo zal er regelmatig een nieuwsartikel verschijnen, worden belangrijke evenementen van de club meegedeeld en worden ook de uitslagen van de wedstrijden tijdig aangevuld.

Wij hopen dat deze website jullie allen zal helpen om de nodige info over onze club makkelijk terug te vinden en dat wij als club alle communicatie nog verder kunnen verbeteren. Ook wensen wij iedereen alvast veel plezier op onze website.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur K.S.K. Erembodegem

Geplaatst op 17/06/2019​​​​​​​

Copyright © 2020 by KSK Erembodegem - door Bryan Eeman