​​​​​​​Terug

Extra pasdagen spelers KSK Erembodegem.


Het nieuwe voetbalseizoen is zopas van start gegaan. Het overgrote deel van onze jeugdspelers heeft zijn/haar kledij reeds gepast en ontvangen. Er zijn echter ook nog een aantal spelers die door omstandigheden nog geen kledij hebben kunnen passen. Voor deze spelers organiseert de club nog 2 extra pasdagen. Deze pasdagen zullen plaatsvinden op woensdag 11 en donderdag 12 september tussen 18u en 20u in de kantine van KSK Erembodegem. Zo kan de club ook de laatste kledij pakketten bestellen en heeft iedereen binnenkort zijn/haar kleding van de club. 

Het is al enkele jaren zo dat het passen, leveren en afhalen van de kledingpakketten voor heel wat stress zorgt. Vaak komen er te veel spelers de kledij niet meteen passen, soms loopt de levering bij Jartazi vertraging op en soms komen spelers hun kledingpakket gewoon niet afhalen. Dit alles zorgt ervoor dat niet alle spelers tijdig hun kledij ter beschikking hebben en dat brengt heel wat stress en kopzorgen bij de club teweeg.

Vandaar deze laatste oproep. Komende week zullen de laatste pasdagen plaatsvinden. Spelers die nog geen kledij gepast hebben worden dus verwacht op 11 of 12 september, tussen 18u en 20u in de kantine van de club. Bij het passen van de kledij wordt er gewoonlijks een voorschot op het lidgeld betaald (voor de spelers die het lidgeld nog niet betaald zouden hebben). Bij het afhalen van de kledij wordt vervolgens het laatste deel van het lidgeld afgerekend. Nadien zijn de spelers ook speelgerechtigd en verzekerd tijdens trainingen en wedstrijden bij onze club.

Nogmaals, dit is de LAATSTE kans om de kledij te komen passen. Ook spelers de hun kledij al gepast hebben maar nog moeten afhalen worden gevraagd dit komende week in orde te brengen.

Vriendelijke Groeten,
KSK Erembodegem


Geplaatst op 08/09/2019

Copyright © 2020 by KSK Erembodegem - door Bryan Eeman