Logo
Print this page

Programma Erembodegemse derby: KSK - Doggen

Rate this item
(0 votes)

Op paaszondag 20 april staat de Erembodegemse derby tussen KSK Erembodegem en FC Doggen op het programma in het Remi Van Vaerenberghstadion. Het belooft om diverse redenen een historische derby te worden want terwijl KSK nog in de running is voor een eindrondeticket en mogelijke promotie naar tweede provinciale vergaat het onze dorpsgenoten uit de wijk Resschebeke heel wat minder en voeren zij met Wit-Zwart 93 een hevige strijd om rechtstreekse degradatie naar vierde provinciale te vermijden. Later deze week vinden jullie een voorbeschouwing op deze mogelijk laatste derby voor lange tijd op onze website.

Onderstaand alvast het programma voor komende zondag:

14.55: Uitreiking van "De Gouden Robbie Van Cauter" door onze A-reserven voor de meest verdienstelijke KSK-speler van het seizoen en huldiging van U15 jeugdploeg KSK die dit seizoen kampioen werd.

15.00: Atrap KSK Erembodegem - FC Doggen

18.00: Afterparty in de kantine met DJ Yono tot in de vroege uurtjes

Doorlopend worden er hotdogs verkocht ten voordele van de jeugd van KSK Erembodegem.

Tot slot nog een oproep aan alle KSK-supporters: Kom volgende zondag in onze clubkleuren (zwart en rood) naar de Gerstjens afgezakt! Elke in onze geliefde clubkleuren getooide supporter voorzien onze fanionspelers na de wedstrijd van een gratis consumptie in de kantine. Wat is het in derde provinciale toch plezant! Roep en zing KSK dus opnieuw tot Dé Ploeg van 't Dorp! 

Last modified onwoensdag, 16 september 2015 12:54
© KSK Erembodegem. All rights reserved, alle rechten voorbehouden. Website Design © arc3c.